Triple chocolate brownies
Här kommer som lovat bild och recept till dessa gudomligt goda Triple Chocolate Brownies!

Ingredienser
- 400g mörk bakchoklad
- 5dl strösocker
- 1msk vaniljextrakt
- 6 ägg
- 1 tsk salt
- 4,5dl mjöl
- vita chokladbits
- mjölkchokladbits
- 350g smör
Gör så här:
- Sätt ugnen på 180°C
- Smält smör och den mörka chokalden på svag värme i en kastrull
- Rör ihop ägg, socker och vaniljextrakt
- Låt chokladblandningen svalna lite, tillsätt sedan ägg- och sockerblandningen.
- Vänd ner mjöl och salt (varsamt)
- Ta en ungssäker form, jag använder en rektangulär form för lättare uppdelning av brownisen, lägg i ett ark bakplåtspapper.
- Rör ner de båda sorters chokladbits i smeten och häll sedan allt i formen.
- Sätt in i ugnen och grädda i ca. 25 minuter. Den är färdig när ovansidan har börjat spricka upp lite.
Jag rekommenderar att sedan vända över brownisen på t.ex. en bricka eller stor skärbräda och lägga in i frysen för att det ska sätta sig lite och chokladbitarna ska stelna innan brownisen skärs upp i lagom bitar. Skulle man skära upp bitarna innan det svalnat ordentligt så rinner det lätt ut och chokladbitsen är fortfarande smälta. Servera sedan med ett kallt glas mjölk, supergott!