Träningsuppdatering

Som ni vet så ska jag börja träna igen och verkligen försöka göra någonting åt mitt viktproblem, men utan att sluta äta den här gången. Jag har idag vägt mig och precis som jag trodde så har jag gått upp i vikt igen. Jag har även mätt alla mina mått som jag känner att jag vill hålla koll på för att se förändringar och inte bara lite på vågen. I och med att jag ska träna denna gången kommer jag ju få mer muskler och kan eventuellt därför gå upp i vikt. Oavsett hur fel jag tycker att det känns så kommer jag att gå på mina mått och min spegelbild när jag avgör hurvida jag når mina mål eller inte. Jag har valt att skriva ut min vikt och mina mått för att ni ska kunna följa min träning och kanske ge mig tips och ideér på vad jag kan göra annorlunda.
 
Vikt - 60,5kg
 
Mått 
  1. Axlar - 99cm
  2. Rygg - 85cm
  3. Byst - 88cm
  4. Midjan - 72cm
  5. Höften - 88cm
  6. Rumpan - 100cm
  7. Låren - 59cm
  8. Vaden - 37cm
  9. Överarmen - 31cm
  10. Biceps - 32cm
Dagens träning:
Idag har jag bara gått i för mig snabb takt på motionsbandet i 30min och enligt bandets display brände jag ca150 kalorier men jag litar inte på den. 
 
Det ska bli spännande att fortsätta med det här nu och mäta mina mått och se om det faktiskt blir någon skillnad, kommer som det ser ut nu att lägga upp en träningsuppdatering varje torsdag eftersom det är då jag slutar tidigt på jobbet och känner att jag har tid att mäta alla mått och sådär :) 
Hejja mig! 
Visa fler inlägg